Monday, May 16, 2011

Fuck Glamour!™

Терпеть не могу это навязывание мнимой роскоши, высокомерные стереотипы, идеологию клубных тусовок. Гламур - это, по О'Генри - мишурный блеск.

Я предпочитаю естественность и простоту, которым гламур, как ни говори, служит своего рода антиподом.


Bот фотки которые говорят:Be yourself, baby. Fuck Glamour!!!!!!!!!!!!!






Fuck Glamour!


Модель: Алиса Евтодиева.:*

Thursday, May 5, 2011

Flapper girl!:*


Flapper-este un curent ce isi are originea in furtunosii ani '20,atunci cind acest ''nou val''  de femei tinere si rebele se caracterizau prin tinute indraznete si un machiaj excesiv,prin dansul lor si dragostea nemarginita pentru filme,prin consumul de alchool precum si prin fumatul tigarilor subtiri. Toate purtau coafuri Bob,cu onduleuri,rochii drepte si scurte (dupa standardele acelor vremuri) si corsetele erau un atribut En Vogue!Muzica pe care acestea o preferau era Jazz'ul.Aceste fete calcau fara sfidare tot ceea ce era numit ''comportament acceptabil'' la acea vreme.

Multi designeri adora stilul Flapper,reliefam asta prin invazia de flapper girls de pe catwalk-urile internationale.   
Sursele de inspiratie pentru acest stil sunt muzele filmului mut, Louise Brooks si Clara Bow, creatoarea de moda Coco Chanel si atmosfera descrisa de F. Scott Fitzgerald in “Marele Gatsby”, cu serate nesfarsite de jazz. Elemente specifice: diverse aplicatii de perle, paiete, pene, franjuri; rochii, mantouri cu o croiala dreapta sau cu talie coborita, palarii cloche si tunsoarea bob.Rochia in stil flapper este chic, feminina si versatila. Este potrivita oricarui tip de silueta avand atuul de a crea aparenta unei figuri suple, longiline. Lungi pana la genunchi si de obicei fara maneci, rochiile in stilul anilor ‘20 pot fi purtate cu un cardigan/pulover sau cu un mantou in nuante neutre, dresuri groase si botine scurte ori pantofi cu bareta in T iar la vara cu pantofi peep-toe si sandale platforma sau chiar sandale-gladiator. Materialele folosite sunt unele pretioase: brocart, matase, sifon brodat cu margele. Alexander Wang, Anna Sui, Christian Dior, Costello Tagliapietra, Daks, Rodarte, Moschino, Réyes, Roberto Cavalli si Yeohlee sunt colectiile care evoca moda anilor ‘20.
Bijuteriile ''Statement'' sa nu uitam ca sunt un ''Must Have''.
Daca e sa ne referim la ochelarii de soare ,pai atunci sunt preferate formele rotunde.
Dorothy Dunbar Bromley a descris fetele ''Flapper'' ca find ''Feministe de moda noua'' care sunt minate de o dorinta incontrolabila de a se remarca ca Personalitate.

 En Vogue:Flapper girl!:*